4 apps waarmee jij de mooiste momenten van je vakantie vastlegt

Nog even en dan is het zover: de zomervakantie! Dé tijd voor zon, zee en strand. En ook zeker dé tijd van feestelijke selfies en panorama’s van de meest indrukwekkende uitzichten. Maar hoe zorg je ervoor dat je het mooiste plaatje schiet? En hoe zou je deze foto nog mooier kunnen maken? Daarmee willen we je graag een handje helpen. Dus, hierbij vier apps waarmee jij de foto-skills voor op vakantie kunt upgraden!

360 Panorama

Het is altijd een uitdaging om een prachtig uitzicht vast te leggen. 360 Panorma helpt je een handje! Met deze app kun je namelijk meerdere foto’s achter elkaar maken. Deze foto’s worden vervolgens tot één geheel gemaakt. Met behulp van een 3D-viewer kun je je resultaat checken.

De app is te gebruiken voor iPhone, iPad en Android en kost slechts €0,79 cent. Nog een handigheidje: de app is ook offline te gebruiken. Mocht je de app op vakantie gaan gebruiken, dan zal het je geen data kosten.

VSCO Cam

Deze app is de crème de la crème onder de fotobewerkers. Waarom? Met deze iPhone-app krijg je gratis een aantal flitsende filters. Van elk apart filter kun je de sterkte aanpassen, waardoor je veel verschillende versies kunt maken. Wat VSCO Cam van andere fotobewerkers onderscheidt, is dat de filters veel natuurlijker zijn. Naast de gratis filters, kun je ook allerlei extra filtercollecties kopen. Voor zo’n collectie betaal je ongeveer een euro.

Facetune

Pukkels door de zonnebrand of een licht verbrande huid hoeven je selfie niet langer minder mooi te maken. Met de app Facetune kun je op een makkelijke manier foto’s bewerken. Zo kun je bijvoorbeeld onenigheid op je huid verwijderen en je tanden wat witter maken. Het resultaat: dé perfecte vakantie foto! Naast de bewerkfunctie, heeft de app ook een aantal filters.  

De app is te gebruiken op iPhone en iPad. De betaalde versie kost je een eenmalig bedrag van €4,49, maar er is ook een gratis versie beschikbaar.

ProCam 4

ProCam 4 is een app waarmee je foto’s én video’s kunt bewerken. Er zitten functies in zoals nachtmodus, anti-trilfunctie en een selftimer. Natuurlijk zitten er talloze fotofilters in, maar ook praktische handigheidjes zoals gezichtsherkenning vind je in deze app. Handig voor als je je foto’s of video’s eerst nog wat mooier wilt maken, voordat je ze met de wereld deelt. Nog een handigheidje: je kunt de fotobewerking-opties direct vanuit de standaard foto-app gebruiken.

De app is verkrijgbaar voor iOS en kost €5,49. Maar, dan heb je ook gelijk een app waarmee je foto’s, vlogs en de perfecte aftermovie van je vakantie kunt maken.

 


Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: