6 vloggers die zeker de moeite waard zijn om te volgen

Tegenwoordig worden we platgegooid met vloggers. Er lijken dagelijks wel nieuwe bij te komen, waardoor de kans groot is dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Voor je het weet heb je een hele avond verspild aan filmpjes die je eigenlijk niet zo leuk vond, in de hoop dat ze toch nog leuk zouden worden. Daarom hierbij een lijstje met vloggers die sowieso de moeite waard zijn. In verschillende categorieën, zodat er voor jou vast ook wel wat tussen zit!

1.     Sophie Milzink (https://www.youtube.com/channel/UCdiXQPW9ewj92tFa_ivSrLg)

Als je deze chick nog niet kent moet je even heel goed achter je oren krabben. Ze bespreekt de dagelijkse struggles op een hele nuchtere manier, waar je sowieso van gaat genieten.

 

 

2. Enzo Knol (https://www.youtube.com/user/EnzoKnol)

De Nederlandse koning der vloggers. De 23-jarige Enzo vlogt iedere dag de oren van je kop, maar het blijft leuk. Hij heeft het helemaal gemaakt in de YouTube-wereld en verdient hier dan ook gewoon zijn geld mee. Zo heeft hij laatst een huis gekocht zonder daar een hypotheek voor te hoeven nemen. (bron: http://www.ad.nl/show/vlogger-enzo-knol-22-koopt-appartement-van-430-000-euro~a7027fb7/)

 

        

 

3. Caisey Neistat (https://www.youtube.com/user/caseyneistat)

Eén van de beroemdste YouTubers. Hij maakt sinds een jaar elke dag een vlog. Doordat hij helemaal zijn eigen stijl heeft, onderscheidt hij zich van andere vloggers. Het zijn namelijk meer een korte films waar je steeds naar kijkt, die heel erg persoonlijk zijn.

 

 

4. Blonde Tigers (https://www.youtube.com/channel/UCLSSFzVUhSEhrnF0f-IlR_w)

Deze twee blonde zusjes uit Amsterdam wonen in New York en vloggen hun leven daar. Dus als je altijd al wilde weten hoe het is om te leven in ‘the city of dreams’, ben je hier sowieso aan het goede kanaal.

 

 

5. DusDavidGames (https://www.youtube.com/user/DusDavidGames)

Deze gast vlogt dagelijks over games, en is op dat gebied één van de grootste YouTubers in Nederland. Ondanks dat hij nu zijn boterham verdient via YouTube, blijft hij ten aller tijden de lol ervan inzien. "Zolang ik dit met al mijn vrienden en plezier doe, ben ik niet van de beeldschermen weg te slaan!” (http://www.dusdavidgames.nl)


6. Vloggloss (https://www.youtube.com/user/beautygloss)

Als je even wil verdwalen in de wereld van make-up moet je sowieso naar het kanaal van Mascha gaan. Daarnaast vlogt ze elke dag wat ze aan het doen is en kun je daardoor eens goed neuzen in haar leven, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Er is niets leukers dan dat, right? ;-)

 


Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: