De handigste Koningsdag-apps

Koningsdag staat voor de deur en dat is natuurlijk hartstikke leuk! Toch zit er een nadeel aan de druktes: het bereik op je telefoon wordt hierdoor steeds minder waardoor je moeilijker je vrienden kan bereiken, maar daar zijn wat handige apps voor!

Firechat
Deze app werkt via Bluetooth waardoor je ook zonder bereik nog berichtjes kan sturen. Een nadeel: heel veel mensen moeten deze app gebruiken, het maakt namelijk een netwerk van alle mobiele telefoons die deze app gebruiken.

Vaarwater
Sta jij de hele dag op een boot? Ook dan is er een app die je nu alvast kan downloaden! Met de Vaarwater-app kan je zien waar je wel of niet mag komen en je kan van te voren al een route uitstippelen om te varen. Hoe handig is dat?!

Find My Friends
Het blijft altijd lastig om al je vrienden bij elkaar te houden met dit soort feesten. De een gaat even bier halen, de ander is op zoek naar de wc… Je kent het wel ;-). Met de app Find my Friends kun je makkelijk zien waar je vrienden uithangen.

Buienalarm
Het weer is natuurlijk heel belangrijk op zo'n dag. Met buienalarm kan je voor de komende twee uur zien of het droog blijft of niet. Je kunt zelfs instellen om een push-bericht te krijgen vlak voordat het begint te regenen. Dan ben je in ieder geval op tijd om een droog plekje te vinden!

Bron: Ondertussen.nl


Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: