7 redenen waarom je blij moet zijn dat de herfst is begonnen

Het is eindelijk zo ver: de zomer is sinds vorige week officieel voorbij en maakt plaats voor de herfst. Een periode waar veel mensen tegenop zien, terwijl dat eigenlijk nergens voor nodig is. De herfst is namelijk prachtig en ondanks dat er een R in de maand zit, zijn er genoeg dingen waar je heel blij van kan worden dankzij dit koudere seizoen. Zit jij alweer met smart op de zomer te wachten? Check dan even deze dingen om van te genieten deze komende maanden:

1. Tijd voor een nieuwe garderobe
De temperaturen dalen en hoewel je de eerste weken misschien veel te lang voor je kast zal staan omdat je niet weet wat je aan moet trekken, is er ook het voordeel dat je je winterkleding weer van zolder kan halen of een compleet nieuwe garderobe kan aanschaffen!

2. De pumpkin spice lattes komen weer tevoorschijn
De overheerlijke smaak van herfst is weer in de meeste koffietentjes verkrijgbaar. Hou je niet van koffie? Haast je dan even naar de supermarkt, want ook de herfst thee ligt weer in de schappen. Hmm :-).

 

bron: Pexels

3. Je kan weer warme chocomel drinken
Des te kouder het buiten wordt, des te meer je kan genieten van warme drankjes. En daar hoort natuurlijk ook een kop heerlijk warme chocomel mét slagroom bij.

4. De nieuwste series staan op Netflix
En dat betekent weer lekker bankhangen met een dekentje over je heen om de hele avond (of het hele weekend?) jouw favoriete series te binge-watchen. Wie houdt daar nou niet van?

5. De natuur is op z’n mooist
Mocht je dan toch eindelijk van de bank afgekomen zijn, ga dan eens naar buiten. De bomen krijgen weer prachtige kleuren en daar wil je natuurlijk zo lang mogelijk van genieten.

 

bron: Pexels

6. Het badpak seizoen is voorbij
En dat betekent dat je weer zoveel kunt eten als je maar wilt. Wat dacht je van een heerlijke herfst-stoof of gerechten met paddenstoelen en pompoen?

7. Je hebt straks weer een uurtje extra
De zomer is voorbij en dat dus zal de zomertijd straks ook weer veranderen. De dagen zullen dan weer korter worden, maarrr: jij hebt in het weekend van 30 oktober mooi een uurtje extra om uit te slapen!


Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: