De 6 leukste duo kostuums voor Halloween

Het is oktober en de echte fans weten wat dat betekent: Halloween staat weer voor de deur! Dé feestdag waarin alles in het teken staat van duisternis, enge verhalen, spannende films, snoep en verkleedfeestjes. En wat is er nou leuker om als koppel een Halloween feest te betreden om de show te stelen? Als duo versterk je elkaar en maak je je eigen kostuum nog completer. Dus fix een vriend of vriendin, broer of zus om samen het grappigste (of engste) koppel van de avond te zijn.

Ben je een beetje inspiratieloos voor dit verkleedfeest? Check dan deze zes leukste duo kostuums:

Ash en Pikachu

Wie kent ze niet: het dynamische Pokémon duo. Met de uitvinding van Pokémon Go zal dit idee ongetwijfeld een populaire keuze zijn, dus wees creatief.

Homer en Marge Simpson

Dit stel gaat al een behoorlijke tijd mee en is daardoor kenmerkend als een goude oude. Een leuke optie voor stelletjes en credits voor degenen die geheel geel geschminkt gaan! ;-)

Meerminman en Mosseljongen

Een origineel en grappige verschijnen voor als je echt wil shinen op een feestjes. Want zoals de kenners weten: Meerminman en Mosseljongen gaan ervoor!

Shrek en Fiona

De groene versie van beauty and the beast. Hijs jezelf in gescheurde kleding en maak de outfit af met wat groene schmink en nepbloed om Shrek wat enger te maken.

Mario en Luigi

Wil je toch liever met je beste maatje shinen op het feestje? Dan sluiten Mario en Luigi hier perfect op aan. Deze beste outfits kun je natuurlijk helemaal af maken met elementen uit Mario Kart. Laat je fantasie erop los gaan!

Roodkapje en de wolf

En last, maar zeker niet least: het meisje en het monster. En dat past natuurlijk helemaal in het thema van Halloween! Onschuldig en eng, of misschien toch een beetje stout? Ideaal om te combineren en hier een eigen draai aan te geven. ;-)

 


Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: