Sinterklaascadeautjes onder de €15,- voor je hipster vriend/vriendin

Overal om je heen ontpoppen zich baarden en quinoakutjes, en middenin dit hippe geweld sta jij. De gewone man die normaal doen al gek genoeg vindt. Maar nu, de helft van je vrienden is fotograaf geworden, heeft een liefde voor planten en draagt zo’n fashionable hoedje. De andere helft is ineens veganist in hart en nieren geworden en vertelt iedere keer wanneer jij een hamburger eet hoe slecht het voor je is. Je moet er mee leven, én je moet cadeautjes kopen voor Sinterklaas voor deze hippe elite. Geen zorgen, koop één van deze dingen en je zit gebakken.

1. Veganistisch kookboek (voor de ene helft van je vriendengroep) €10
Over gebakken gesproken, met dit boek zit je dat. Veganistisch is het nieuwe twerken en hipsters zijn blij met dit simpele doch praktische cadeau. Koken alsof je leven ervan af hangt!

Bron: Bol.com

2. Speciaalbier €12,95
Hipsters zijn anders dan normaal, en drinken dan ook geen ‘normaal’ bier. Krijgen ze ook nog een leuk glas waar ze het bier in kunnen gieten, leuk voor op feestjes.

 

Bron: Pinterest

4. Authentiek Whiskeyglas €1,85
Vul dit glas met ijsklontjes, gooi er wat drank naar keuze in en voilá: authentieke scotch. Mocht de hipster in kwestie niet drinken, dan kan hij er altijd plantjes in zetten. Opgelost.

Bron: Pinterest.com

5. Een vintage hoed €11
De IJ-hallen, vintage per kilo, Zipper of Marktplaats: allemaal plekken waar je goedkoop tweedehands hoeden kunt scoren. En een hipster zonder hoed is als een zebra zonder strepen.

 

Bron: WeHeartIt

6. De fisheyelens voor je Iphone €15
Iedereen in je omgeving wordt ineens fotograaf. Geen paniek. Koop deze fisheyelens om ze een tijdje zoet te houden. Kun jij mooi model staan en een nieuwe profielfoto scoren


Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: