kunstweek texel: dag 2 deel 1

We hebben gisteren een planning gemaakt van hoe we naar de dorpen gaan en ikmoest de waal gaan doen

Wk ging die dag daarna op mijn oude wielrennersfiets naar de waal, naar de plassendaal, in het gedeelte voor de schuur werden net presentaties gegeven, dus ik kwam net op het goede moment, ze waren daar erg aardig en ik mocht iemand ''wegplukken'' voor een kort interview;

Waarom heb je voor deze workshop gekozen?

Omdat ik dit de beste keuze vond.

Wat zit je nu te doen/maken?

Een bouwtekening voor onze vlieger.

Vind je deze workshop leuk om te doen?

ja.

Hoe vind je tot nu toe gaan?

Goed, we hebben net een mooi plan gemaakt.

 

Het eerste groepje wil als plan een vlieger met een rookbom maken, het idee is redelijk goed uitgewerkt, aan dit zelfde groepje heb ik de vragen gesteld.

Het tweede groepje gaat van een oude surfplank een soort van longboard maken, er was eerst nog wat onduidelijkheid in de groep, maar dat is opgelost.

Het derde groepje gaat een soort van windmolen maken van triplex en zeil.

Ik had een beetje weinig tijd, en dus kon ik de vierde presentatie niet bijwonen en moest ik alweer naar de dansworkshop in de waal.

 

 

Ik kwam eerst op een ongepast moment, omdat ze net aan het oefenen waren, maar ik kwam rond de pauze terug en zoals vanzelfsprekend kon ik ze toen wel aanspreken. De foto’s die ik heb gemaakt, waren tijdens de oefeningen. Ik heb weer een random iemand van het groepje ertussenuit geplukt en die stelde ik deze vragen:

Wil je met je naam op de site?

Ja, ik heet Kirsten

Waarom heb je voor deze workshop gekozen?

Ik vind dansen heel leuk.

Wat zit je nu te doen?

Allemaal oefeningen.

Vind je deze workshop leuk om te doen?

Ja, op zich wel.

Hoe vind je tot nu toe gaan?

Het gaat best goed.

 

Ik had nu alle interviews gehad en bedankte Kirsten voor het feit dat ze mijn vragen wou beantwoorden. ik ging weer terug naar den burgzodat ik dit verslag af kan typen, maar eerst had ik nog wat te drinken gekocht om me op te frissen. toen vertrok ik naar school om dit verslag af te typen, ik weet niet wat we de rest van de dag nog gaan doen, maar we meoten den burg nog af om daar menen te interviewn, dus ddarom heb ik het deel 1 genoemd.


Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: