10 steden waar je deze zomer heen kan nu je nog een twintiger bent

Als je ouder wordt, veranderen je reizen. Je bent luier, hebt niet meer de kracht om van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat los te gaan op een paar uur slaap en gaat toch andere dingen bekijken. En nu heb je wel nog de keuze om je geld uit te geven aan een reis naar een leuke stad. Het liefst dan natuurlijk een reis waar je niet al te veel geld aan uit hoeft te geven en waar je als twintiger ook nog flink kunt genieten.

 

Maak dus vol gebruik van je twenties en check bijvoorbeeld een van deze steden. Want hier kan je zelfs nog heen als je bijna al je geld hebt uit moeten geven aan rekeningen.

 

1. Berlijn
Berlijn is een van de coolste steden, en perfect voor creatievelingen, trendsetters en andere feestbeesten. In deze experimentele stad kun je je energie wel gebruiken.

Bron: Sean Gallup/Getty Images

 

2. Boedapest
Boedapest heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een topstad. Bovendien staat het bekend om de spa’s, dus als je even geen energie meer hebt, is dat geen probleem.

 Bron: Bron:Flickr/Wongwt

 

3. Londen
Londen ken je wel, maar het is toch een topstad om heen te gaan als je een twintiger bent. Elke avond een andere muzikant live zien? Sign me up!

 Bron: Dan Kitwood/Getty Images

 

4. Tokio

Wel wat duur om er te komen, maar een ding is zeker: deze stad is intens. Perfect voor deze leeftijd, want later kun je het misschien niet meer aan.

 Bron: Adam Pretty/Getty Images

 

5. Dubrovnik
Het is eens wat anders en Kroatië is misschien niet het eerste land waar je aan denkt, maar het is goed te betalen en ziet er wonderschoon uit.

Bron: Flickr/Oneeighteen

 

6. Rio de Janeiro
Als twintiger kun je misschien een beetje gestrest zijn over de toekomst. Na een tripje naar Rio ben je daar gegarandeerd vanaf!

 Bron: Matthew Stockman/Getty Images

 
7. Hong Kong
Een stad die bekend staat om z’n internationale inwoners is perfect voor deze leeftijd. Er is zoveel te doen en het is een mix van allerlei culturen.

Bron: China Photos/Getty Images

 

8. Las Vegas
Ik hoef niet veel te vertellen over Las Vegas, we kennen allemaal de films wel. Duidelijk is wel dat je energie nodig hebt, en dat uithoudingsvermogen heb je nu nog! En met een beetje geluk neem je nog wat extra geld mee naar huis ook.

 Bron: Ethan Miller/Getty Images

 

9. Reykjavik
IJsland is hot op het moment. En logisch, want Reykjavik is een prachtige stad met goede feestjes.

 Bron: Spencer Platt/Getty Images

 

10: Santorini
Het is misschien niet het Griekse eiland dat bekend staat om feestjes, maar geen van die andere eilanden heeft die hele coole witte muren. Dus… ja, gewoon gaan dus!

Bron: Eugene Kaspersky

 

Bron: ondertussen.nl


Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: