6 dingen die je beter in je vakantie kunt doen dan series kijken

Het is voorjaarsvakantie en dat betekent eindelijk even geen school of huiswerk - tenzij je van plan bent om al je huiswerk in te halen in de vakantie natuurlijk - en tijd om leuke dingen te doen! Misschien was je van plan om alle verslavende series eens flink te gaan bingewatchen, maar na dit artikel heb je daar waarschijnlijk niet eens meer behoefte aan. Want er zijn veel dingen die een stuk leuker zijn dan series kijken, waar je je creativiteit ook nog eens flink mee aanwakkert.

Lees ook: Hoe slecht is het eigenlijk om urenlang ongegeneerd series te kijken?

1. Schilderen

Koop een canvas doek, wat potten verf en kwasten en schilder er flink op los. Misschien ontdek je nog een verborgen talent én heb je weer wat leuks om aan je muur te hangen, of om cadeau te geven aan een goede vriend(in).

2. Fotografie

Ga naar buiten op zoek naar mooie plaatjes. Het is weer eens iets anders dan de hele dag binnen zitten. Je kunt de foto’s mooi bewerken en steeds beter worden in het schieten van de foto’s.

bron: Pexels

3. Kleding maken/naaien

Heb je nog kleding liggen die je eigenlijk niet meer draagt omdat het ingenomen moet worden of omdat er een knoop op genaaid moet worden? Begin daar dan eens aan! Of misschien heb je zin om gewoon helemaal zelf iets te maken, zoals deze bralettes.

4. Begin een bullet journal

Dit is vooral handig voor degenen die nogal ongeorganiseerd zijn. Met een bullet journal zorg je dat je gefocust blijft en het ziet er nog mooi uit ook. Hoe je dit precies doet, lees je hier. En als je behoefte hebt aan een paar voorbeelden van een paar mooie agenda’s, kijk dan even hiernaar.

Bron: Flickr/María Garrido

5. Schrijf

Misschien heb je een hoop ideeën voor een geweldig boek of hilarische blogpost, dan is dit het moment om hieraan te beginnen! Pak die laptop (of een notitieboek) en schrijf alles op wat er in je opkomt.

6. Lees!

Ben jij iemand die alleen maar leest als je op vakantie bent? Dat zal voor velen erg herkenbaar zijn, maar je kunt natuurlijk gewoon elk moment een boek pakken. Je moet er alleen wel even tijd voor vrij maken. Tips om meer te lezen, vind je hier. :-)

Brom: Pexels


Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: