7 tips om je studentenkamer goedkoop in de kerstsferen te krijgen

7 tips om je studentenkamer goedkoop in de kerstsferen te krijgen

Vroeger stond je te trappelen om met je ouders de kerstboom op te tuigen (al mocht je de glazen ballen met geen vinger aanraken). Tegenwoordig heb je maar een studentenkamer en heb je bovendien helemaal geen geld om je huis helemaal te versieren. Of toch wel? Met deze 7 tips heb jij toch nog het gevoel dat het kerst is:

Geen geld voor een boom? Waar je dan ook nog eens een shitload aan versiering voor moet kopen?

Dit is een leuk (en erg belangrijk: goedkoop) alternatief. Schilder gewoon een paar dennenappels groen en je hebt een paar mini kerstbomen!

Kerstboom

Kijk je moeder lief aan

Ze kan vast wel wat oude ballen missen toch? Die oude ballen kan jij dan weer mooi gebruiken. Niet per se om ze in een boom te hangen... Los ophangen met een lint kan ook.

Kerstballen lint

Gebruik lichtjes

Oké, lichtjes zijn niet heel goedkoop, maar als je geen boom hebt en die verder niet versiert met dure ballen, kom je met lichtjes al een heel eind. Er is niets dat jou meer een kerst gevoel geeft. ;)

Speur het internet af naar leuke goedkope kerstversiering

Als je niet in die dure Intratuin enthousiast alles in je kar gooit, maar echt op zoek gaat naar goedkope kerstversiering, kan je het al heel wat geld schelen. Je kan het beste het internet afspeuren naar leuke koopjes. 

Kerstversiering

Dit kost geen geld én geen tijd

Het enige dat je hier voor nodig hebt zijn magneten (of gewoon papier) en een beetje inpakpapier. En het is ook nog eens binnen tien minuten gepiept!

Kerst magneten

Maak een kerstboom op de muur met washi tape!

Ideaal als je de meeste kerstversiering maar ouderwetse troep vindt.

In je studentenkamer heb je bovendien ook geen ruimte voor een kerstboom natuurlijk. Deze versie met washi tape is een stukje moderner en ook nog eens redelijk makkelijk te maken!

Struin Pinterest af naar nog meer DIY kerstversieringen

Voor deze kerstversiering heb je bijvoorbeeld alleen een paar zuurstokjes nodig (die je daarna ook nog eens kunt opeten).

Zuurstokken

 

http://www.ondertussen.nl/lifestyle/7-tips-om-je-studentenkamer-goedkoop-in-de-kerstsferen-te-krijgen/


Ook interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: