Droomstage: betaald krijgen om de hele zomer bier te drinken over de hele wereld

 

Op zoek naar een stage of bijbaantje voor in de zomer? Stop dan maar met zoeken, want we hebben de allerbeste stage voor in de zomer gevonden. Het biermerk World of Beer in Florida betaalt je namelijk 12.000 dollar om de hele zomer bier te drinken en te reizen. Say whut?!

 

Het bedrijf zelf noemt het een stageplek, maar als je het mij vraagt kan je het gewoon een bijbaan noemen. Ik bedoel: 12.000 dollar voor een stage van een paar maanden zal je waarschijnlijk nergens vinden.

 

Bierproeven over de hele wereld
World of Beer is op zoek naar drie stagelopers die ongeveer vier maanden lang bier willen proeven en verschillende brouwerijen af gaan. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je naar verschillende bierfestivals gaat en natuurlijk schrijft over alle biertjes die je hebt geproefd. Je bezatten zit er dus niet in. 

 

In de baanomschrijving staat:

We zijn op zoek naar drie stagiair(e)s die de wereld over gestuurd worden om de beste bierverhalen vast te leggen.
Je doet dit door middel van bloggen, vloggen, foto’s maken, updates plaatsen op Facebook, Twitter, Vine, Periscope en alle andere social-mediakanalen. Eigenlijk gewoon een social-mediastage dus, maar dan draait dit volledig om bier. Je krijgt hier niet alleen een flink bedrag voor betaald, alle kosten worden ook nog eens vergoed!

 

Voorwaarden
Voor deze stage hoef je niet per se meer op school te zitten, laat het bedrijf weten. De enige voorwaarden die het heeft is dat je minimaal 21 jaar moet zijn en de mogelijkheid moet hebben om in Amerika te kunnen werken voor een paar maanden. Lijkt het je wel wat om op korte termijn naar Amerika te gaan voor een stage? Schrijf je dan vooral in, want zo’n kans krijg je natuurlijk maar één keer! 

 

Bron:ondertussen.nl


Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: