Zo zorg jij ervoor dat je rijk bent na Koningsdag

Koningsdag is een perfecte moment om een flink zakcentje bij te verdienen in één dag, mits je een goed idee of talent hebt natuurlijk. Zo zal niet iedereen met een goed gevulde portemonnee thuiskomen na een dagje zingen op een kleedje. Zet je eigen talenten en creativiteit in en je zult zien dat je hierna misschien wel genoeg geld hebt om bijvoorbeeld met je vrienden op vakantie te gaan. Hier wat tips om jou daarbij te helpen:

 

  1. Struin de zolder (van jezelf, je oma, je buurvrouw en je vrienden) af naar spullen die je kunt verkopen op Koningsdag. Zorg ervoor dat je een béétje een leuk aangekleed standje hebt, want dan vinden mensen het leuker om bij jouw spullen te kijken. Bonus tip: zet je spullen op een tafel, dat valt meer op.
  2. Verzin een spel dat kinderen voor bijvoorbeeld 0,50 cent kunnen spelen op de dag zelf. Publiek gegarandeerd!
  3. Liefde gaat door de maag, dus wat is er nou beter dan daarop in te spelen? Let wel op: je mag géén alcohol verkopen en ook géén bederfelijke producten (dat houdt in: alles wat gekoeld bewaard moet worden en etenswaren die voor het eten zelf nog verhit moeten worden). Dus: regel een vergunning om je kroketten te verkopen, of verkoop zakjes chips en blikjes cola. Een combi die het altijd goed doet! (bron: http://kunst-en-cultuur.infonu.nl/feestdagen/54779-vrijmarkt-koningsdag-wat-zijn-de-regels.html)

  1. Maak dingen zelf en verkoop deze! Kun jij armbandjes maken die net zo goed in de winkel hadden kunnen liggen? Sla dan nu je slag.
  2. Schmink kinderen. Worden ze helemaal wild van. Wel eerst even oefenen voor als je niet zo creatief aangelegd bent.
  3. Start een mini-kinderdagverblijf. Ouders zijn dan eindelijk verlost van hun kroost en kunnen nu zonder zorgen de markt op, en jij kunt weer een paar euro’s in the pocket steken.

Wat het ook wordt, zorg dat je er plezier in hebt!


Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: